Asiakaspalautteita

Kahvakuulassa

- Hyvä kun kuulaillaan ulkona

- tunnit ajatuksella laadittuja kokonaisuuksia ja joka kerralla aina myös jotain erilaista

- arvostan paljon myös, kun seuraat jokaisen omaa tekemistä ja annat henkilökohtaisia ohjeita.


Kehonhuolto:

- toimii hyvin etänä

- tunnit ajatuksella suunniteltuja kokonaisuuksia

- tosi hyvät liikkeet ja venytykset ja teema aina vähän uusi.


Sinä olet molemmissa:

- hyvin perehtynyt ja tunnollinen ohjaaja. Tärkeetä, kun kerrot usein missä tai miltä pitäisi tuntua

- napakka ja tarpeeksi vaativa, mutta samalla inhimillinen ja välittävä.

Mainio yhdistelmä.


Satu, pienryhmä sekä kehonhuolto.

Treenattiin kivassa porukassa ja saatiin tehokkaan treenin lisäksi monet hyvät naurut. Ulkona treenaaminen on parasta ja oikeilla varusteilla onnistuu säällä kuin säällä. Voin lämpimästi suositella Tiian treenejä. 

Laura, pienryhmä

Sanoin Tiialle, että minussa riittää sitten haastetta. Hän sanoi pitävänsä haasteista. Tiia on tehnyt kanssani mm. monipuolisia ulkotreenejä ja niistä olen tykännyt ihan hurrrjasti! Tällä kertaa olen keskittynyt liikunnan tuomaan iloon ja hyvään ravitsemukseen. En mieti, montako kiloa lähtee vai lähteekö ollenkaan. En tuijota vaakaa, koska se ei kerro kaikkea. Pikkuhiljaa kunto kasvaa. Mielikin virkistyy varsinkin, kun on kevät ja luonto herää henkiin talven jäljiltä. Iso kiitos tähänastisesta Tiia! Sinä olet ihan supermahtava tsemppari, positiivinen ja kannustava! Ja orjapiiskuri hyvällä tavalla. Meidän matka jatkuu onneksi vielä. En olisi ikinä pystynyt tähän ilman sinua! Kiitos!


En voi tarpeeksi sua ikinä kiittää tästä viimeisestä vuodesta. Sä olet ihan super ja täsmälleen oikealla alalla.


Sulla on niin positiivinen vaikutus ihmisiin ja ympäristöön.


Asiakas, yksilöllinen ohjaus


Olen tykännyt eritysesti siitä että ryhmä on pieni ja harjoitukset on erilaisia verrattuna ohjattuihin liikuntatunteihin, sellaisia mitä ei muuten tulisi tehtyä. Esim. hyppyjä ja heittoja. Myös parin kanssa harjoittelu on kivaa vaihtelua ja henkilökohtainen ohjaus on iso plussa.

Sanna, pienryhmä

Ajattelin kokeillakin vähän taas ryhmäliikuntatunteja nyt kun ne taas alkavat livenä. Joten voisin pitää taukoa sinun treeneistä. Olet antanut rohkeutta ja uskoa, että pärjään muissakin treeneissä. Ja mikä tarkeintä: Löysin taas uutta iloa ja intoa liikunnasta. Kiitos ja palaan sun treeneihin heti, jos en saa muualta samoja kokemuksia!

Päivi, pienryhmä

Ulkotreenit ovat olleet todella tehokkaat, parina seuraavana päivänä tietää jotain tehneensä. Treenit ulkoilmassa on mainio idea. Välillä tuulee ja sataa vaakasuoraan ja välillä mustarastas säestää treenejä ja ilta-aurinko paistaa. Molemmissa vaihtoehdoissa on kiva treenata ja olo treenin jälkeen on aina hyvä. Ja Tiia on huippu vetäjä. Minusta on kiva saada henk.koht. kommentteja ja ohjeita.

Maritta, pienryhmäAivan loistava löytö tämä treeniryhmä 🤩 Riittävän pieni ryhmä, että saa henk.koht ohjausta. Jokainen pystyy tekemään omalla kuntotasolla ja haastetta kyllä riittää 😅. Tykkään, että mennään aina tekniikka edellä. Monipuolista treenaamista ja aina erilainen treeni, ei tule tylsää. Mukavaa, että annat myös kehonhuoltoon vinkkejä ja neuvoja ja kehonhuolto on-line tunti on mukava lisä. Kiva, että tunteja on tullut lisää. Ja että treenataan säässä kuin säässä ja koronaturvallisesti. Talven ulkotreenit hauskassa porukassa 😍 

Kiitos näistä treeneistä!

Anu, pienryhmä sekä kehonhuolto